Bugun...



Yazar Sinanoğlu'ndan sosyal sorumluluk projesi

Yazar Devran Sinanoğlu, yeni çıkan kitabının gelirini 100 köy okulu kütüphanesinin ihtiyaçlarını karşılamak için bağışlayacağını açıkladı.

facebook-paylas
Tarih: 14-09-2021 00:20

Yazar Sinanoğlu'ndan sosyal  sorumluluk projesi

İlk kitabını 21 yaşında yayınlayarak  yazarlık serüvenine başlayan Devran Sinanoğlu'nun bugün kadar 10 kitabı piyasaya çıktı. "Sur Halkı Kralı" kitabını bizlere hediye eden yazarımız bu kitabın tüm gelirini "Sağlıklı Bir Gelecek İçin Kitap Okumalı ve Okutmalıyız" isimli sosyal sorumluluk projesi kapsamında Diyarbakır'da 100 köy okulu kütüphanesinin ihtiyaçlarını karşılamak için bağışlanmıştır.

 

SUR HALKI KRALI 2. BASKIDA

 

Kısa bir süre içinde 2. Baskıya giren "Sur Halkı Kralı" kitabı ilgi görmeye devam ediyor.

 

BUGÜN KADAR 10 KİTAP BASTI

 

Genç yazar ve şair Sinanoğlu bugün kadar 4 şiir, 3 roman, 1 araştırma, 1 özlü sözler, 1 çocuk kitabı ve 1 tane de hikaye olmak üzere toplam 10 kitabı piyasaya sürüldü.

 

TOPLUMA KARŞI DUYARLI BİR YAZAR

 

Yazarlık ve şairlik dışında sosyal sorumluluk projeleriyle adından sık sık bahsettiren Sinanoğlu yürüttüğü son sosyal sorumluluk projesi hakkında şunları söyledi " bugün kadar Diyarbakır'da 29 kırsal köy okulumuzun kütüphane ihtiyacını karşıladık. 29 okulumuza bugüne kadar toplam 22 bin 400 kitap dağıttık. Bize gelen kitapları yaş aralığına göre ayırıyoruz. Sonra idareciler ile iletişime geçip, öğrenci sayısına göre kitap götürüyoruz. Okullarımıza sadece çocuk kitapları götürmüyoruz. Test, yardımcı kaynak kitapları da götürüyoruz. Ağırlığımız daha çok ilk ve ortaokuldaki kardeşlerimize yönelik. onlara daha çok öykü ve masal kitaplarını götürüyoruz. Bunu dışında bazı köy okullarımızdaki kardeşlerimize Defter, silgi, kalem, çanta vs. gibi kırtasiye ürünleri de ötürüyoruz. Bunları yaparken hiç bir öğrenciye yönelik ayrım yapmıyoruz. Maddi durumu iyi veya kötü diye ayırmıyoruz. Çünkü birine verseniz, diğerine vermeseniz bu olmaz. Çocuk kendini dışlanmış hisseder, piskolojik olarak kötü olur. Bu hassasiyetleri de göz ardı etmeden yardımlarımıza devam ediyoruz. Kırtasiye ürünleri için bugün kadar 463 defter, silgi, kalem vs. 113 çanta dağıtımı yaptık.

 

HAYIR SEVERLERE TEŞEKKÜR EDERİM

 

Hayır severlere öğrenci ve veliler adın çok teşekkür ediyorum. Kesinlikle para kabul etmiyoruz. Yardımda bulunmak isteyen arkadaşlarımız, bize kitap veya kırtasiye ürünleri alıp beraber götürüp teslim ediyoruz.

 

PROJEMİZİN ANA SPONSORU AVA'YA ŞÜKRAN BORCUMUZ VAR

 

Projemizin ana sponsoru iş insanı Ramazan Ava'dır. Ona ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Bugün kadar binlerce kitap ve yüzlerce kırtasiye ürünleri alıp, kardeşlerimize ulaşmasına vesile oldu. Ona şükran borçluyuz." Şeklinde konuştu.




Bu haber 682 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI